divendres, 31 de juliol del 2009

SOPA DE POLLASTRE AMB ROSSINYOLICS


SOPA DE POLLASTRE AMB ROSSINYOLICS

30 MINUTS



Ingredients per a 4 persones:

Un grapat de rossinyolics deshidratats
100 gr. de pollastre sense òs i trossejat
50 gr. d’arròs bomba
2 cebes de Figueres mitjanes
Oli d’oliva i sal
1.5 l. de brou de pollastre
1 copa de vi blanc sec







Elaboració:

Hidratar els rossinyolics amb aigua.
Coure a foc lent la ceba tallada a la juliana amb oli i sal a una olla. Quan canviï de color, donar més foc, i tirar-hi el vi.
Un cop s’hagi evaporat l’acohol del vi, afegir el pollastre i que es faci durant 3-4 minuts remenant-ho tot junt.
Afegir a l’olla el brou i els rossinyolics. Quan bulli, tirar l’arròs i deixar-ho bullir durant 15 minuts més.
La sopa és a punt per servir.










LA CARN DELS ROSSINYOLICS ÉS MOLT ELÀSTICA I AMB OLOR AFRUITADA I GUST DOLÇ.
ELS ROSSINYOLICS REHIDRATATS GUANYEN MOLT DE GUST, ÉS ACONSELLABLE UTILITZAR POQUES QUANTITATS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada