divendres, 31 de juliol del 2009

AMANIDA TROPICAL


AMANIDA TROPICAL

15 MINUTS




Ingredients per a 4 persones:

½ enciam iceberg
16 cues de llagostí cuit
4 talls de salmó fumat
8 tires de surumi
100 gr. de gules del nord
12 tomàquets cherris
Salsa rosa
Vinagre de Xerès
Pebre negre
Oli d’oliva i sal




Elaboració:

Netejar i tallar l’enciam ben petit.
Fer un llit d’enciam en un plat i al seu damunt repartir el salmó tallat a tires, les tires de surumi i les gules del nord.
Partir els tomàquets per la meitat i els col·loquem al plat formant un cercle. Al centre posar-hi les cues de llagostí.
Fem una vinagreta en un bol amb el vinagre, l’oli d’oliva, la sal i el pebre negre. En un altre bol hi posem la salsa rosa.











A LA PIZZETA DE BEGUR HI TROBAREU LES MILLORS AMANIDES DE LA COSTA BRAVA
ÉS UN PLAT MOLT REFRESCANT I FÀCIL DE FER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada