AMANIDA TROPICAL
15 MINUTS
Ingredients per a 4 persones:
½ enciam iceberg
16 cues de llagostí cuit
4 talls de salmó fumat
8 tires de surumi
100 gr. de gules del nord
12 tomàquets cherris
Salsa rosa
Vinagre de Xerès
Pebre negre
Oli d’oliva i sal
Elaboració:
Netejar i tallar l’enciam ben petit.
Fer un llit d’enciam en un plat i al seu damunt repartir el salmó tallat a tires, les tires de surumi i les gules del nord.
Partir els tomàquets per la meitat i els col·loquem al plat formant un cercle. Al centre posar-hi les cues de llagostí.
Fem una vinagreta en un bol amb el vinagre, l’oli d’oliva, la sal i el pebre negre. En un altre bol hi posem la salsa rosa.
A LA PIZZETA DE BEGUR HI TROBAREU LES MILLORS AMANIDES DE LA COSTA BRAVA
ÉS UN PLAT MOLT REFRESCANT I FÀCIL DE FER.
½ enciam iceberg
16 cues de llagostí cuit
4 talls de salmó fumat
8 tires de surumi
100 gr. de gules del nord
12 tomàquets cherris
Salsa rosa
Vinagre de Xerès
Pebre negre
Oli d’oliva i sal
Elaboració:
Netejar i tallar l’enciam ben petit.
Fer un llit d’enciam en un plat i al seu damunt repartir el salmó tallat a tires, les tires de surumi i les gules del nord.
Partir els tomàquets per la meitat i els col·loquem al plat formant un cercle. Al centre posar-hi les cues de llagostí.
Fem una vinagreta en un bol amb el vinagre, l’oli d’oliva, la sal i el pebre negre. En un altre bol hi posem la salsa rosa.
A LA PIZZETA DE BEGUR HI TROBAREU LES MILLORS AMANIDES DE LA COSTA BRAVA
ÉS UN PLAT MOLT REFRESCANT I FÀCIL DE FER.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada