divendres, 31 de juliol del 2009

AMANIDA MARINERA


AMANIDA MARINERA

25 MINUTS


Ingredients per a 4 persones:

1 enciam de roure
12 tomàquets cherris
2 cebes tendres
1 pastanaga
16 musclos
8 cloïsses
16 cuetes de llagostí
16 gambes pelades
8 medallons de rap
12 calamarsets
Vinagre de vi Cabernet Sauvignon
Pebre negre
Oli d’oliva i sal

Elaboració:

Netejar i fer un llit d’enciam en un plat.
Tallar la ceba i la pastanaga a daus ben petits i repatir-les al centre del plat.
Fregir el peix i el marisc cada un per separat a un paella.
Treure la closca dels musclos i les cloïsses.
Col·locar primer el rap i els calamarsets sobre el llit d’enciam. Tot seguit, col·locar els musclos i les cloïsses damunt el rap. Partir els tomàquets per la meitat i els col·loquem al plat per tot el voltant. Al centre posar-hi les cues de llagostí i les gambes pelades.
Fem una vinagreta en un bol amb el vinagre, l’oli d’oliva, la sal i el pebre negre; per servir-la separadament.









PODEM RESERVAR EL SUC DEL PEIX I EL MARISC FREGIT PER ACABAR-HO D’AMANIR.
ÉS UN PLAT IDEAL PER LES VACANCES D’ESTIU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada