divendres, 31 de juliol del 2009

AMANIDA CAMPEROLA


AMANIDA CAMPEROLA

30 MINUTS



Ingredients per a 4 persones:

1 enciam
4 fetges de pollastre
2 tomàquets madurs
200 gr. de bacon a trossos
100 gr. de formatge de cabra
4 llesques de pa
All i julivert
Oli d’oliva






Elaboració:

Fregir els fetges amb una mica d’oli, all i julivert. Guardar l’oli resultant, deixar refredar els fetges i tallar-los a làmines gruixudes.
Fregir el bacon amb un bon raig d’oli. Guardar l’oli resultant.
Tallar les llesques de pa a daus i fregir-los amb oli. Deixar-l’hos refredar sobre un paper de cuina absorbent.
Tallar el tomàquet a octaus.
Esmicolar el formatge de cabra.
Netejar i preparar l’enciam.
Fer un llit d’enciam en un plat i col·locar tots els ingredients menys el bacon i el formatge de cabra pel damunt; procurant una bona presentació del plat.
Per últim, col·locar al centre del plat el bacon i el formatge de cabra al seu voltant.
Amanir-ho amb els olis resultants dels fetges i el bacon.




AMANIDA TÍPICA DE BOURG-EN-BRESSE, DE LA REGIÓ DE ROINE-ALPS DE FRANÇA; FAMOSA PELS SEUS CAPONS DE NADAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada