divendres, 31 de juliol del 2009

CREMA DE CARBASSA AMB RAP I GAMBES


CREMA DE CARBASSA AMB RAP I GAMBES

60 MINUTS



Ingredients per a 4 persones:

2 carbasses varietat cacauet
16 gambes vermelles
200 gr. de gamba pelada
1 cueta de rap
1 porro
Mantega
Crema de llet
Formatge rallat
Un got de Xerès sec





Elaboració:

Escalfar el forn a 180º.
Partir les carbasses per la meitat i buidar-les.
Posar les carbasses al forn durant 10 minuts.
Pelar les gambes i guardar la carn, els caps i les closques.
Fregir els caps i les closques amb una mica de mantega fins que treguin el suc a una olla. Després afegir-hi un got d’aigua i batir-ho tot. Bullir-ho durant 5 minuts; i passar-ho pel xino. El suc que en surt tirar-l’ho a l’olla amb la carn de la carbassa i el porro trossejat. Bullir-ho durant 15 minuts.
A l’olla afegir-hi el Xerès sec i la crema de llet, i batir-ho tot fins que quedi ben fi.
Deixar-ho a foc molt lent.
Mentrestant, fregir tomba i tomba la carn de les gambes i la cueta de rap a medallons.
Omplir les carbasses amb les gambes i el rap fregits.
Cobrir-ho tot amb la crema de carbassa que hem preparat anteriorment i formatge rallat.
Gratinar les carbasses al forn fins que quedi el formatge ben daurat.
El plat ja es pot menjar.


PRESENTAR EL PLAT AMB UN LLIT D’ENCIAM AL VOLTANT.ä SI NO ES TROBA CARBASSA CACAUET ES POT FER AMB UNA ALTRA VARIETAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada