divendres, 31 de juliol del 2009

CREMA DE CIRERES


CREMA DE CIRERES

30 MINUTS



Ingredients per a 4 persones:

750 gr. de cireres ben madures
0.750 l. d’aigua
1 copa de licor de cirera
1 got de Xerès sec
Crema de llet








Elaboració:

Rentar bé les cireres i separar una vintena per treure’n el pinyol.
La resta de cireres, sense treure el pinyol i la cama, les posem a bullir durant 10 minuts.
Batre-ho tot i passar-ho pel xino. Posar el caldo resultant a una olla i afegir el licor de cirera i el Xerès. Bullir-ho a foc lent durant 5 minuts.
Afegir la crema de llet i deixar-ho bullir 5 minuts més. Ens quedarà la crema ben melosa.
Servir la crema en un plat soper juntament amb 5 cireres sense el pinyol.














LES CIRERES SÓN MÉS BONES SI SÓN MADURES I DOLÇES.
AQUEST PLAT ES POT SERVIR FRED COM A POSTRES ACOMPANYAT DE QUATRE CARQUINYOLIS COBO DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ.
AFEGIR-HI UNA COPA DE BRANDY SI TROBEU LA CREMA MASSA DOLÇA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada