divendres, 31 de juliol del 2009

ENDÍVIES AL ROQUEFORT


ENDÍVIES AL ROQUEFORT

15 MINUTS



Ingredients per a 4 persones:

4 endívies
100 gr. de formatge roquefort
150 ml. de crema de llet
2 cebes tendres
2 pastanagues
100 gr. de bonítol del nord en conserva
4 tomàquets cherris
Vinagre balsàmic
Pebre negre
Oli d’oliva i sal




Elaboració:

Partir les endívies per la meitat i repartir-les al plat posant la cara oberta amunt.
Tallar la ceba a la juliana i col·locar-la al centre del plat. Posar el bonítol per damunt de la ceba.
Pelar i tallar les pastangues a daus molt petits. Repartir-ho al voltant de la ceba que mig cobreixi les endívies.
Amanir la ceba, el bonítol i la pastanaga només del centre del plat, amb una vinagreta feta amb oli d’oliva, vinagre balsàmic, sal i una punta de pebre negre.
Fondre el formatge roquefort en una petita olla i afegir-hi la crema de llet. Bullir-ho lentament durant 5 minuts. Escampar aquesta salsa sobre les endívies.
Posar el tomàquets cherris sencers al centre del plat per decorar-l’ho.









ES POT ACABAR DE COMPLETAR AMB UNES QUANTES ANXOVES DE L’ESCALA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada