dimecres, 21 d’octubre del 2009

ORADA MIXTA BRASA I PAPILLOT 30 minuts



Ingredients per a 4 persones:

4 orades a ració
4 talls de pernil serrano
4 tomàquets madurs
1 llimona
1 manat d’alls tendres
Pebre negre
Oli d’oliva i sal


Elaboració:

Demanar a la peixatera que ens serveixi les orades netes i marcades per una cara.
Salpebrar les orades per les dues cares i l’interior.
Fregir el pernil una mica i amb el mateix oli fregir-hi els alls tendres tallats a làmines ben fines. Reservar-ho tot.
Prepara 4 fulls de paper d’alumini d’uns 50cm de llargada.
Quan tinguem la brasa apunt, untar bé amb oli cada cara de les orades i les posem al damunt de les graelles posant la cara marcada de les orades a sota. Deixar-ho durant uns 5 minuts. Tombar-les, tirar-hi un raig de llimona pel damunt i brasegem la segona cara durant uns 5 minuts més.
Treure les orades de les brases, i mantenir les brases enceses.
Tallar el tomàquet a lamines fines i posar-les sobre cada paper d’alumini fent un llit i posar l’orada al damunt. Repartir els alls tendres fregits sobre les orades i col·locar un tall de pernil fregit al damunt de cada orada.
Embolicar bé les orades amb el paper d’alumini.
Un parell de minuts abans de servir el plat, posar les orades embolicades a les graelles perquè agafin temperatura. Servir-les embolicades tal com surten de les brases damunt un plat de fusta.

ÉS UN PLAT IDEAL PER PREPARAR MOLT ABANS DE MENJAR , I ESCALFAR-LO 5 MINUTS ABANS DE SERVIR.

AL MERCAT ES TROBA ORADA DE PISCIFACTORIA O ORADA SALVATGE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada