dimecres, 21 d’octubre de 2009

MIXTE D’ESCALIVADA I PLANXA 60 minuts



Ingredients per a 4 persones:

2 pebrots vermells
2 albergínies grosses o 4 de petites
8 cebes rodones mitjanes
1 manat d’espàrrecs
4 tomàquets madurs
100 gr. de bonítol del nord en conserva
24 olives farcides
Vinagre de vi
Pebre negre
Oli d’oliva i sal




Elaboració:

Escalfar el forn a 200º.
Pelar les cebes i posar-les a una cassola de terra amb una mica d’oli i salpebrar-les.
Agafar una safata i cobrir-la amb paper d’alumini. Posar a sobre l’albergínia i el pebrot vermell. Entrar-ho al forn junt amb la cassola de cebes.
Treure del forn les albergínies als 30-40 minuts depenent de la mida, donar una volta a les cebes i afegir un raig de vinagre a la cassola.
Retirar els pebrots vermells i la cassola de cebes als 45-50 minuts.
Refredar-ho tot una bona estona. Mentrestant fregir els espàrrecs a una planxa amb sal i oli, junt amb els tomàquets partits per la meitat i salpebrats.
Netejar bé i treure la pell i la grana de les albergínies i els pebrots.
El plat es pot muntar posant 4 olives i el bonítol al centre i repartir al voltant les verdures.



GRÀCIES ALS DIFERENTS COLORS DE LES VERDURES ES POT FER UN PLAT DE MOLT BON VEURE I AMB MOLTES COMBINACIONS.

SI JA TENIM LES VERDURES ESCALIVADES, ÉS UN PLAT MOLT RÀPID DE FER.

Cap comentari:

Publica un comentari