dimecres, 21 d’octubre del 2009

ESPINACS ALS ALLS TENDRES AMB PANSES I PINYONS 30minuts



Ingredients per a 4 persones:

800 gr. d’espinacs naturals
80 gr. de panses sense pinyol
50 gr. de pinyons
12 alls tendres
Oli d’oliva i sal.









Elaboració:

Bullir amb aigua i sal els espinacs durant 5 minuts. Escórrer’ls durant una estona perquè perdin el màxim d’aigua.
Tallar els alls tendres a trossets ben petits.
Fregir els espinacs i els alls tendres a una paella amb una mica d’oli durant 10 minuts.
Remenar-ho ben sovint perquè acabin de perdre tota l’aigua. Quan comencin enrossir afegir-hi les panses i els pinyons; barrejar-ho tot molt bé durant 5 minuts vigilant que no es cremin els pinyons.
El plat ja es pot servir.





ES POT UTILITZAR PER ACOMPANYAR ALTRES PLATS.
LA FULLA DE L’ESPINAC ÉS MOLT NUTRITIVA, PERÒ NO CONTÉ TAN FERRO COM ES PENSA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada