dimecres, 21 d’octubre de 2009

LLUÇ AL "PIL-PIL" DE MENTA 30minuts



Ingredients per a 4 persones:

1 lluç de pelangre de 1’250 kg.
1 manat de menta
1 manat de julivert
6 alls tendres

Crema de llet
Oli d’oliva i sal








Elaboració:

Demanar a la peixatera que ens serveixi el lluç sense espines, sense pell i en 4 peces; però que ens entregui la pell.
Fregir la pell del lluç amb els alls tendres molt a poc a poc perquè desprengui la grassa que porta la pell. Passar-ho pel colador fi i guardar l’oli.
Batre el julivert i la menta amb un bon raig d’oli, i ho posarem a una cassoleta juntament amb l’oli reservat de fregir la pell. Afegir la crema de llet i remenar-ho molt a poc a poc perquè no s’agrumolli. Aconseguirem una crema verdosa i fina.
Enfarinar els talls de lluç i fregir-los ben rossets a una paella. Posar-los al plat i escampar la salsa pel seu voltant.






LA MENTA ES POT CULTIVAR A UNA TORRATXA AL NOSTRE ABAST.ä DECORAR EL PLAT AMB UNES FULLES DE MENTA.

Cap comentari:

Publica un comentari