dimarts, 22 de setembre del 2009

CASSOLETA D'ESPINACS I GAMBES


30 MINUTS




Ingredients per a 4 persones:




4 panets de viena de 100gr.
400 gr. d’espinacs
50 gr. de pinyons
50 gr. de panses
200 gr. de gamba pelada

1 ou de gallina
Crema de llet
Oli d’oliva i sal



Elaboració:

Escalfar el forn a 180º. Tallar un barret als panets i buidar la molla de pa. Posar els barrets i els panets buits al forn fins que quedin rossejats. Bullir els espinacs 5 minuts. Escórrer’ls al màxim i fregir-los amb una mica d’oli i sal a una paella juntament amb les panses, els pinyons i les gambes. Quan hagin absorbit tot el líquid que es desprèn, hi aboquem la crema de llet. Ho remenem fins que quedi amorosit, ho deixem coure uns 5 minuts i ja tenim fet el farcit dels panets. Omplir els panets amb aquest farciment. Batre l’ou apart, i pintar els panets i els barrets amb l’ou i un pinzell.
Posar-ho tot junt al forn durant 5 minuts fins que agafin un bon color.Tapar els panets amb el seus barrets i ja tenim el plat a punt per servir.







-UILITZANT ELS PANETS DE 60GR. ÉS UN BON ACOMPANYANT DE QUALSEVOL PLAT DE CARN O PEIX FET BRASA

- BEGUR, A VERDURES ANDREU HI TROBAREU LES MILLORS FRUITES I VERDURES DE COLLITA PRÒPIA

1 comentari:

  1. Vaig tenir uns convidats molt especials, (els meus pares i germans) , vaig fer aquestes cassoles, uuuaaa un èxit, la meva mare fins i tot va repetir, i el meu germà no és gens de verdures i en va menjar, .. Moltes felicitats, per la familia que tens, avi Pere, i per aquest llibre tant ben fet, que no te res a envejar als dels cuiners que s´ho creuen, Per quan el segon volum ???? -Clàudia fletxa-

    ResponElimina