30 MINUTS
Ingredients per a 4 persones:
4 panets de viena de 100gr.
16 gambes vermelles
200 gr. de gamba pelada
1 grapat de ceps deshidratats
Crema de llet
2 làmines de pasta de full
1 ou de gallina
Oli d’oliva i sal
Elaboració:
Escalfar el forn a 180º.
Tallar un barret als panets i buidar la molla de pa. Posar els barrets i els panets buits al forn fins que quedin rossejats.
Pelem les gambes vermelles procurant que la cua quedi enganxada amb la carn. Fregir-les tomba i tomba; i reservar-les.
Hidratar els ceps amb la crema de llet i les gambes pelades; fer-ho bullir durant 5 minuts a foc lent. Cal remenar-ho sovint.
Omplir els panets amb aquest farciment.
Col·locar 4 cues de gambes que hem pelat anteriorment a sobre el farciment del panet i cobrir-ho tot amb un quadrat de pasta de full.
Batre l’ou apart, i pintar els panets i els barrets de pasta de full amb l’ou i un pinzell.
Posar-ho tot junt al forn durant 15 minuts fins que la pasta de full hagi pujat.
Ja tenim el plat a punt per servir.
- AQUEST PLAT TAMBÉ QUEDA MOLT BÉ FER-HO AMB LLONGUETS DE PA.
- EL CEP A CATALUNYA TAMBÉ S’ANOMENA SURENY; MOLT ESTIMAT A LA CUINA PER LA SEVA OLOR
- SERVIR EL PLAT DECORAT AMB DUES BRANQUES DE ROMANÍ.
dimecres, 23 de setembre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada