30 MINUTS
Ingredients per a 4 persones:
4 panets de viena de 100gr.
400 gr. d’espinacs
50 gr. de pinyons
50 gr. de panses
200 gr. de gamba pelada
400 gr. d’espinacs
50 gr. de pinyons
50 gr. de panses
200 gr. de gamba pelada
1 ou de gallina
Crema de llet
Oli d’oliva i sal
Crema de llet
Oli d’oliva i sal
Elaboració:
Escalfar el forn a 180º. Tallar un barret als panets i buidar la molla de pa. Posar els barrets i els panets buits al forn fins que quedin rossejats. Bullir els espinacs 5 minuts. Escórrer’ls al màxim i fregir-los amb una mica d’oli i sal a una paella juntament amb les panses, els pinyons i les gambes. Quan hagin absorbit tot el líquid que es desprèn, hi aboquem la crema de llet. Ho remenem fins que quedi amorosit, ho deixem coure uns 5 minuts i ja tenim fet el farcit dels panets. Omplir els panets amb aquest farciment. Batre l’ou apart, i pintar els panets i els barrets amb l’ou i un pinzell.
Posar-ho tot junt al forn durant 5 minuts fins que agafin un bon color.Tapar els panets amb el seus barrets i ja tenim el plat a punt per servir.
Escalfar el forn a 180º. Tallar un barret als panets i buidar la molla de pa. Posar els barrets i els panets buits al forn fins que quedin rossejats. Bullir els espinacs 5 minuts. Escórrer’ls al màxim i fregir-los amb una mica d’oli i sal a una paella juntament amb les panses, els pinyons i les gambes. Quan hagin absorbit tot el líquid que es desprèn, hi aboquem la crema de llet. Ho remenem fins que quedi amorosit, ho deixem coure uns 5 minuts i ja tenim fet el farcit dels panets. Omplir els panets amb aquest farciment. Batre l’ou apart, i pintar els panets i els barrets amb l’ou i un pinzell.
Posar-ho tot junt al forn durant 5 minuts fins que agafin un bon color.Tapar els panets amb el seus barrets i ja tenim el plat a punt per servir.
-UILITZANT ELS PANETS DE 60GR. ÉS UN BON ACOMPANYANT DE QUALSEVOL PLAT DE CARN O PEIX FET BRASA
- BEGUR, A VERDURES ANDREU HI TROBAREU LES MILLORS FRUITES I VERDURES DE COLLITA PRÒPIA
Vaig tenir uns convidats molt especials, (els meus pares i germans) , vaig fer aquestes cassoles, uuuaaa un èxit, la meva mare fins i tot va repetir, i el meu germà no és gens de verdures i en va menjar, .. Moltes felicitats, per la familia que tens, avi Pere, i per aquest llibre tant ben fet, que no te res a envejar als dels cuiners que s´ho creuen, Per quan el segon volum ???? -Clàudia fletxa-
ResponElimina