dimecres, 21 d’octubre del 2009

MUSCLOS A LA VINAGRETA 20minuts



Ingredients per a 4 persones:

2 kg. de musclos
2 pebrots verds
1 pebrot vermell
2 tomàquets madurs
2 cebes tendres
Vinagre de Xerès
Pebre negre
Oli d’oliva i sal






Elaboració:

Netejar bé els musclos.
Posar els musclos sobre una planxa calenta perquè s’obrin. Mentre es van obrint, espolsar al seu damunt una mica de pebre negre i sal.
Treure una closca a cada musclo i col·locar les closques amb la carn de cara amunt a una safata per servir-los si la volem posar al centre de la taula, i sinó directament a cada plat.
Picar a daus petits els pebrot verd, el pebrot vermell, els tomàquets i les cebes tendres. Barrejar-ho tot molt bé i cobrir els musclos.
Fer una salsa amb el vinagre de Xerès, oli d’oliva, pebre negre i sal per amanir el plat.
Ja es pot servir a taula.





TAMBÉ ES PODEN OBRIR ELS MUSCLOS AL VAPOR.
ELS MUSCLOS DEL DELTA DE L’EBRE SÓN MOLT APRECIATS PER LA EXQUISIDESA DE LA SEVA CARN, DE CONSISTÈNCIA DURA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada